logo


COOLER MASTER, hladilnik NotePal U2 Plus Dual FAN

Blagovna znamka: COOLER MASTER
Kategorija: Akcija
Šifra: R9-NBC-U2PK-GP-R
Garancija: 1 leto

Cena je vidna samo uporabnikom!

Za naročanje izdelkov morate biti prijavljeni in registrirani uporabnik. Prijava »
Hvala za razumevanje!

Značka Razprodaja
Stanje NOVO

ARTIKEL S KOZMETIČNO NAPAKO

Vrsta poškodbe: umazana embalaža.

Barva: črna
Material: plastika, aluminij
Teža: 0.65 kg
Mere: 346 x 282 x 60mm
Mere ventilatorja: 80 x 80 x 10mm
Nastavitev moči ventilatorja: /
Glasnost ventilatorja: 21 dBA
USB priklopi: 1x USB 2.0
Primerno za prenosnike do dimenzije: 17"
Dodatno: /

Garancija: 1 leto

Največ primerov za pokvarjen prenosnik pripisujemo ravno pregrevanju procesorja in dejstvu, da se hladilnik, ki je vgrajen v prenosniku zamaže in tako svojega dela ne opravlja kot bi moral. Ob uporabi hladilnika za prenosnik lahko te težave rešimo in podaljšamo življenjsko dobo prenosnika. COOLE RMASTER je vodilno podjetje, ki vam lahko pomaga pri teh težavah. Hladilna podloga je elegantna rešitev. Težko je najti udoben način za uporabo prenosnika na mehkih podlagah, ne da bi se pregreval.

Računalnik postavimo na hladilno podlogo, ter ga povežemo z USB kablom s podlogo samo. Hladilna podloga omogoča uporabniku, delo na prenosniku kjerkoli, tako za mizo kot tudi v postelji. COOLERMASTER razume, da je udobje bistvenega pomena v teh situacijah.

S pomočjo COOLE RMASTER hladilnikov dosežemo hitrejše delovanje procesorja, kot tudi daljše življenjsko dobo, saj bo le tako procesor deloval na optimalni temperaturi.

Garancija: 1 leto

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.