BONUS JAMSTVO, Vaša zaščita za brezskrbno uporabo elektronskih aparatov ×
logo


ELEMENT torba za prenosnik Traveler 15,6"

Blagovna znamka: ELEMENT
Kategorija: Torbe
Šifra: ELM8881-15
Garancija: 1 leto

Cena je vidna samo uporabnikom!

Za naročanje izdelkov morate biti prijavljeni in registrirani uporabnik. Prijava »
Hvala za razumevanje!

Vrsta torbe Torba
Primerno za prenosnike do 39,6 cm (15,6")
Stanje NOVO

Torbo Element Traveler smo razvili z mislijo na uporabnike, ki jim je prenosnik nepogrešljiva stvar njihovega vsakdanjika, kjerkoli že so. Kot takega ga je potrebno tudi primerno zaščititi.

Traveler je kot pravšnja za to. Izdelana je iz materialov, ki se lažje čistijo in obenem nudijo zaščito pred polivanjem. Zadrge so izdelane iz kakovostnega materiala in obenem so zaščitene z tako imenovanim ASP sistemom (anti splash system), ki preprečuje, da bi tekočina prehajala skozi zadrgo v notranjost torbe in s tem poškodovala vaš prenosnik. S svojimi sedmimi oblazinjenimi žepi vam nudi več kot dovolj prostora za shranjevanje in prenašanje vaših dokumentov, tablic, mobilnih telefonov in osebnih predmetov.

Torbo lahko uporabljate kot ročno torbo ali pa čez-ramensko torbo, saj ima priložen ramenski pas, ki ga lahko hitro in brez težav namestite ali pospravite, ko ga več ne potrebujete. S  svojo temno sivo zunanjostjo in notranjostjo modrega satena bo Traveler resnično privabljala poglede.

Traveler torba je idealna izbira za tiste, ki želite kakovostno torbo, ki bo vam in vašem prenosniku, več kot odlično služila.

Lastnosti:

  • torba namenjena za prenosnike do velikosti 15,6" (39,90 cm)
  • 7 predalov za varno prenašanje prenosnika in ostalih predmetov
  • 2 notranja žepa +  1 samostojen velik notranji žep s trakom za fiksiranje vašega prenosnika
  • 4 zunanji žepi
  • priložen trak za čez-ramensko nošenje torbe
  • barva: črn-temno siva / modra
Garancija: 1 leto

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.