logo


IPE poslovna oprema

 

VIDEO VSEBINA: Video-1Video-2Video-3Video-4Video-5


IPE - IBM purchased equipment - je oprema, ki jo kupite pri pooblaščenemu zastopniku IBM-ove GARS opreme. Vsi produkti imajo zagotovilo usposobljenih tehnikov, ki so opremo testirali in obnovili, tako da je vsaka komponenta v 100-odstotno delujočem stanju. Opremo, ki jo obnovijo prejemajo iz korporativnih in akademskih krogov. Taka oprema je najbolj primerna za obnovitvene procese, saj je le redko uporabljena. Podjetje IBM je v lasti ICT - kategoriji - največja svetovna banka. Blagovne znamke ki jih IBM svetovno najpogosteje financira in obnovi so: IBM, LENOVO in DELL. Opremo ki zastopamo uvrščamo v dve kategoriji in sicer: IPE A-Grade in IPE B-Grade.

V prodajnem kanalu lahko zasledite kar nekaj ponarejenih in neavtoriziranih ponudb, zato je zelo pomembno, da poznate dobavno verigo izdelka in možnosti uporabe. Pri vseh prenosnikih, označenih s spodnjo nalepko, dobite zagotovilo da so prenosniki in vsi deli v njih, prestali najzahtevnejše teste in so tako zanesljivi za poslovnega uporabnika ter pripravljeni za trg. Vsi izdelki iz IPE linije imajo 12-mesečno garancijo z možnostjo podaljšanja na 36 mesecev.

 

IPE A RAZRED (A Grade): Tako označujemo samo tiste produkte, ki so bili tovarniško obnovljeni do te mere, da lahko nosijo naziv Refurbish A Grade - AS NEW. Produkti gredo skozi temeljit proces preverjanja in obnove strogih kriterijev ki zajemajo: Popolno formatiranje trdega diska, testiranje optičnega pogona, spomina, matične plošče, menjava podnožja, ohišja, tipkovnice in ostalih delov. Na prenosnikih iz kategorije IPE A Grade običajno ni sledi predhodne uporabe. Večina zunanjih delov ohišja, ki jih zamenjajo, je prekritih z zaščitno folijo, ki jo odstrani šele končni uporabnik.

IPE B RAZRED (B Grade): Tako označujemo produkte, ki jim po izgledu lahko pripišemo znake uporabe, vendar le redko take znake, ki bi bili moteči. Oprema iz kategorije IPE B Grade je prav tako testirana in zanesljiva kot A Grade oprema, vendar obstaja velika verjetnost, da ima produkt kakšno kozmetično napako. Vsem takim produktom ne menjajo zunanjih delov ohišja, jih pa v tovarni temeljito očistijo, oplemenitijo in dodelajo tako, da je oprema povrnjena na zelo ohranjeno stanje. 

IPE C RAZRED (C Grade): Tako označujemo produkte, ki imajo bodisi manjšo fizično poškodbo, vidne znake uporabe, mrtve točke na ekranu ali kakšno drugo manjšo napako na ekranu (bele lise, popraskana glazura na ekranu, praska na ekranu). Oprema iz kategorije IPE C Grade je testirana in zanesljiva kot A oz. B Grade oprema vendar s kozmetično napako. Vsem takim produktom ne menjajo delov ohišja, jih pa tovarniško temeljito očistijo, oplemenitijo in dodelajo tako, da je oprema primerna za uporabo.

 

 

  • Vrednost: IBM GARS skozi svoje zastopnike ponuja izdelke LENOVO in DELL vrhunske kakovosti za izjemno konkurenčne cene in 14-dnevno možnostjo za vračilo kupnine, ter brezplačno standardno pošiljanje. 
  • Licenčna nalepka: Pomeni, da je operacijski sistem vključen v ceno in da ni potreben nakup operacijskega sistema. Operacijski sistem je nameščen po legalni poti v IBM tovarni (zajema tudi SLO jezik).
  • Dodatna garancija: Poleg standardne 12-mesečne garancije z jamstvom kakovosti, obstaja možnost nakupa 3-letne, podaljšane garancije za privlačno ceno. To pomeni, da lahko dobite skupaj kar 36 mesecev zaščite.
  • Price performance: Enaka funkcionalnost in zmogljivost produkta, boljša poprodajna podpora, nižja cena! 
  • Prijazno do okolja: Več deset tisoč prenosnikov in računalnikov, ki jih prodajo vsako leto, pomeni manj nevarnih odpadkov v vaši bližini. Ponovna uporaba opreme je najboljši način zelenega poslovanja. Obnovljeni računalniki so tako reciklirani, kar pomeni, da z nakupom takšnega računalnika pripomorete k čistejšemu in trajnejšemu okolju.

Dodana vrednost izdelka je vsekakor tudi avtorizacija za Microsoftovo obnavljanje (Microsoft Authorized Refurbisher, MAR). To pomeni, da nameščajo različico MAR operacijskega sistema Windows na vse prenosne računalnike. Ko prenosni računalnik prvič zaženete, vas bo pozval, da svoj operacijski sistem registrirate pri Microsoftu.

Pričakovana življenjska doba naših prenosnikov, ki so izključno iz poslovne linije, je vsaj 6 let. Prenosniki iz poslovne linije so vsaj enkrat dražji od prenosnikov za domačo uporabo. Pogostost reklamacij je nižja za faktor 5. Podobno je z namiznimi računalniki, zasloni in strežniki so testirani in povrnjeni na stanje novih artiklov.

Vsak računalnik, kupljen pri eni največjih svetovnih bank - IBM GARS - ima znano poreklo, je obnovljen in je testiran za nemoteno delo zahtevnih poslovnih uporabnikov!

Več informacij s klikom na:

IBM Certified Pre-owned Equipment